Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Οι όροι χρήσης και προϋποθέσεις που ακολουθούν αντιπροσωπεύουν τη σύμβαση μεταξύ του χρήστη και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα.

1. Εγγύηση: Εγγυόμαστε την ακρίβεια και την επαλήθευση όλων των πληροφοριών στον ιστότοπο μας.

2. Πνευματική ιδιοκτησία: Ο ιστότοπός μας περιέχει υλικό που κατοχυρώνεται από πνευματικά δικαιώματα. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναδημοσίευση ή εκμετάλλευση υλικού αυτού του ιστότοπου χωρίς άδεια από το ηλεκτρονικό κατάστημα απαγορεύεται αυστηρά.

3. Ορθότητα τιμών: Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν λάθη στις τιμές προϊόντων ή στις πληροφορίες προϊόντων χωρίς προειδοποίηση.

4. Πληροφορίες προσωπικού απορρήτου: Συλλέγουμε πληροφορίες προσωπικού απορρήτου για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους εκτός από τις περιπτώσεις που απαιτούνται από το νόμο ή όταν αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκτέλεση μιας παραγγελίας.

5. Διαθεσιμότητα προϊόντων: Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα προϊόντων στο απόθεμα. Εάν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε μια εναλλακτική λύση.

6. Επιστροφές: Επιτρέπουμε επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή ενός προϊόντος καθορίζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αυτοί είναι οι βασικοί όροι που πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αναζητείτε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου που παρέχονται στον ιστότοπο μας.