Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και το απόρρητο σας. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των βασικών αρχών της πολιτικής απορρήτου μας:

Συλλογή και χρήση πληροφοριών: Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο όταν τις παρέχετε εθελοντικά στον ιστότοπο μας, π.χ. κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες: Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους εκτός από τους συνεργάτες μας που χρειάζονται να τις γνωρίζουν για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας.

Προστασία προσωπικών πληροφοριών: Προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τη χρήση ασφαλών τεχνολογιών κρυπτογράφησης και περιορισμών πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες.

Ενημέρωση πολιτικής απορρήτου: Μπορούμε να ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας ανά πάσα στιγμή. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες να ελέγχουν αυτήν τη σελίδα για τυχόν αλλαγές.

Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες που ακολουθούμε για την προστασία της ιδιωτικότητας σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας του ιστότοπου μας.